Computable zoekt beste producten van 2010

Award

Computable gaat samen met drie vakjury's op zoek naar het beste product en de beste dienst en opleiding in de Nederlandse ict-markt van 2010. Naast deze drie ereprijzen zoeken de jury's ook drie partijen die pr- en marketingondersteuning kunnen gebruiken bij het in de markt zetten van hun product, dienst of opleiding.

Tot en met het einde van 2010 kunnen bedrijven uit de Nederlandse ict-markt hun nieuwe product, dienst of opleiding bij Computable indienen via een speciaal invulformulier. Om in aanmerking te komen voor een van de drie ereprijzen, moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Zo moet het product, de dienst of opleiding een nieuw product in 2010 zijn. Updates of aanpassingen van bestaande producten, dienst en opleidingen dingen niet mee naar de prijzen. Wel kunnen deze ook via het speciale formulier worden geüpload, zodat Computable hier online over kan publiceren.

Pr- en marketingprijzen

Alle producten, diensten en opleidingen die wel meedoen aan de competitie, worden ook als online bericht gepubliceerd. Uiteraard moet ook dan aan enkele voorwaarden worden voldaan. Ook kunnen bedrijven die zelf niet bij machte zijn hun product, dienst of opleiding te promoten, kunnen pr- en marketingprijzen winnen.

Computable organiseert voor drie partijen een trainingsdag waarbij de pr-bureaus Edelman, Lewis PR en PublieksWerk verschillende facetten van de marketing en pr zullen uitleggen, zodat het bedrijf zelf zijn product, dienst of opleiding in de markt bekend kan maken.

Voor de drie competities heeft Computable drie afzonderlijke jury's samengesteld die allen voorgezeten worden door dezelfde juryvoorzitter. Alle juryleden zijn expert bij Computable. Jurgen van der Vlugt, senior manager audit en advies bij Noordbeek, is de juryvoorzitter van alle drie de jury's.

De productjury bestaat verder uit Alex van Hout van Capgemini, Marco Plas van Domus Technika, Rhett Oudkerk Pool van Kahuna en Theo Koster van Conclusion. De dienstjury bestaat verder uit Carlo van Wordragen van Aranea, Dick van Gaalen van HP, Paul Leenaards van Getronics en Peter Ambagtsheer van Mentaspex. De opleidingenjury bestaat verder uit Harold van Heeringen van Sogeti, Mathieu Paapst van Rijksuniversiteit Groningen, Pita van Arkel van Broekhuis Training Groep en Tanja Ubert van Ubert ICT en Hogeschool InHolland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-08-11T08:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.