Spss en Hyperion verdiepen samenwerking

Hyperion, leverancier van Business Performance Management, en Spss, leverancier van predictive analytics, zijn een nieuwe oem-overeenkomst aangegaan voor het leveren van business intelligence tools aan gebruikers van het IBM eServer iSeries (AS/400) platform.

Spss blijft onder de voorwaarden van de overeenkomst Hyperion Analyzer en Hyperion Essbase aanbieden als onderdeel van de Showcase Suite, een business intelligence toepassing voor de IBM iSeries.

"Door de strategische samenwerking kunnen zowel financiële als niet-financiële iSeries-gebruikers hun voordeel doen met de meest krachtige en schaalbare real-time analytische bedrijfsinfrastructuur", aldus Rich Clayton, vice president of product marketing bij Hyperion. "De combinatie van deze mogelijkheden en Spss’ kennis op het gebied van predictive analytics, levert iSeries-gebruikers een beter inzicht in hun huidige bedrijfsprestaties en in wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Hierdoor is het eenvoudiger om te kunnen anticiperen en effectieve acties te ondernemen."

"Spss is betrokken bij zijn IBM iSeries-gebruikers en met de mix van Olap, query en rapportages en Spss predictive analytics kunnen zij hun werkzaamheden beter beheren en optimaliseren", zegt Dyke Hensen, senior vp marketing bij Spss. "Hyperion Essbase 7X is een belangrijke release waarmee onze iSeries-gebruikers de inzet van Essbase, Analyser en Spss predictive technologie kunnen uitbreiden, zodat zij zich kunnen richten op uitgebreide crm-activiteiten en het vergroten van de winstgevendheid van hun producten. Onze iSeries-gebruikers zullen blij zijn met alle mogelijkheden van deze nieuwe versie."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-17T11:30:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.