Puur Telecom gaat op in Tritel

Mobiele werkplekken voor de Forensische Zorgspecialisten

Het telecombedrijf Puur Telecom gaat per 1 februari op in het bedrijf Tritel. Het Haagse bedrijf gaat verder onder de naam Tritel West. Bestaande klanten blijven bij Puur Telecom. De technische ondersteuning van de twee bedrijven wordt wel samengevoegd.

Nieuwe klanten gaan over op de diensten van Tritel. Volgens Puur is de samenvoeging een antwoord op de toenemende behoefte van de klant op het gebied van hoogwaardig klantcontact en de ambitie om versneld uit te breiden in de groeiende cloudmarkt. Het bedrijf heeft drie medewerkers in dienst. Tritels heeft 35 medewerkers.

Algemeen directeur Armand Lipperts van Puur Telecom: ‘We kunnen ongeveer 80 procent van onze activiteiten uitbesteden aan de geoliede machine in Alkmaar. Daarnaast is de samenvoeging een inhaalslag wat betreft ontwikkelingen op de roadmap van Puur. Denk aan nieuwe receptie- en callcenter software, online werkplekken, een zichtbare klanttevredenheid op de website, webinars, verbeterde facturatie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-02T17:08:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.