Mooie prijzen te winnen in Kerstpuzzel 2016

In de Computable Kerstpuzzel 2016 zijn mooie prijzen te winnen. Wat dacht u van de HP Envy x360 Convertible als hoofdprijs. Dit is een omklapbare laptop met 15 inch scherm die je ook als tablet kunt gebruiken. Verder lopen de prijzen uiteen van een cloudabonnement van Motiv, een slim verlichtingspakket en Apple Watch tot aan een multifunctional van Xerox, stormtech-vest van Panasonic en bonusboek over de Nederlandse softwaregeschiedenis.

In de Computable Kerstpuzzel 2016 'Van A tot Z' komt het jaar nog een keer langs in de vorm van 26 cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest. Het thema van de digitale transformatie komt er zeker in terug.

En we vieren een feestje. Omdat het de tiende editie is - een jubileum - hebben we er een cadeautje bij gedaan: een bonuspuzzel! Daarin zoeken we middels cryptische omschrijvingen tien bedrijven die opmerkelijke overname- danwel deelnametransacties.  

De oplossingen van de Computable Kerstpuzzel en bonuspuzzel 2016 kunnen nog tot en met 15 januari 2017 worden ingezonden. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de mooie prijzen.

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2016 'Van A tot Z'.

Klik hier voor een pdf van de Bonuspuzzel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-29T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.