Distributeur BNS krijgt Belgische vestiging

Handen schudden

Distributeur van netwerkapparatuur BNS Data Logistics uit Utrecht koopt zich voor tweederde in bij het Vlaamse Tornado Networking Services. Voor het einde van het jaar moet de volledige overname zijn afgerond en wordt de bedrijfsnaam Tornado omgedoopt tot BNS België.

Distributeur van netwerkapparatuur  BNS Datalogistics uit Utrecht wil voor het einde van dit jaar de Belgische distributeur van AVM-breedbandapparatuur, Tornado Networking Services, volledig overnemen en omdopen tot BNS België. Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

Het Utrechtse BNS dat ook in Frankrijk en Groot-Brittannië actief is, distribueert naast AVM-producten ook apparatuur van Thomson, Grandstream, Synology en Buffalo Technologies. Het Belgische Tornado levert sinds twee jaar tijd een voice over ip-dienst waarvoor het inmiddels ruim duizend klanten heeft.

Drie jaar gelden verkocht Tornado zijn distributieactiviteiten aan de Nijmeegse sectorgenoot McDos. Begin 2008 werd dat bedrijf overgenomen door Copaco.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-26T11:32:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.