Managed hosting door True

Duplidata levert opslag van Nederlandse bodem

 

Het Almeerse bedrijf Duplidata biedt sinds 1 december 2009 opslagsystemen aan onder de naam Storagedata. Deze producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden wereldwijd verkocht. Storagedata is een Nederlands merk dat data opslagsystemen levert, gebaseerd op de iSCSI en Fibre Channel technologie.

Kenmerken van de Storagedata High Perfomance Storage systemen zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit, intuïtieve en eenvoudige managementtools, naadloze schaalbaarheid en kostenefficiency, aldus de website van storagedata.

Het systeem is uitgerust met dual RAID controllers (Active/Active) en hebben 10GbE of 8GbFC aansluiting. Met 24 disks en 4x expansion modules is het systeem eenvoudig tot meer dan 100TB uit te breiden. Het Storagedata-systeem beschikt verder standaard over replicatie, snapshots en features als thin-provisioning en deduplicatie komen binnenkort beschikbaar. Het merk neemt het op tegen onder andere HP Lefthand en Dell EqualLogic. Prijzen schommelen rond de tienduizend tot dertigduizend euro.

De oplossingen van Storagedata worden in Nederland alleen via partners verkocht, zoals BGnet en Arbor.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3210847). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×