A10 Networks vervangt Cisco Ace bij Go Daddy

A10 Networks AX2500

A10 Networks AX2500

Netwerkleverancier A10 Networks gaat de Cisco Ace-apparatuur bij Go Daddy vervangen door zijn eigen AX Series Application Delivery Controllers (ADC’s). Go Daddy is ‘s werelds grootste provider van domeinnamen, webhosting en ssl-certificaten en heeft twintigduizend klanten in Nederland. Het bedrijf maakt voor dit project gebruik het Cisco Ace Trade-in Program dat A10 Networks in september 2012 startte.

Door een snelgroeiende webhosting business en toenemende eisen van klanten, kreeg Go Daddy behoefte aan meer verwerkingscapaciteit. Daarom heeft het bedrijf de hoge snelheid 64-bit AX Series-appliances van A10 Networks geselecteerd, ter vervanging van Cisco Ace-apparatuur. Deze vervanging resulteert in een acht keer hogere consolidatieratio per High Availability (HA)-set, terwijl tevens de flexibiliteit, overschakeling tussen apparatuur en beveiliging worden verbeterd. Go Daddy gaat de AX Series-appliances zowel implementeren in zijn Noord-Amerikaanse datacenter, als verschillende internationale datacenters waaronder in Amsterdam. Alle apparatuur wordt centraal beheerd met de aGalaxy-managementsoftware van A10 Networks.

IPv4-extensie en IPv6-migraties

De AX Series biedt een flexibel schaalbaar platform voor hoge snelheid application networking aan bedrijven en serviceproviders. Verder heeft deze apparatuur een hoge beschikbaarheid en laag energieverbruik, zodat ook de totale gebruikskosten laag zijn. Bedrijven kunnen hiermee de beschikbaarheid en prestaties van kritische applicaties voor hun medewerkers verhogen. De AX Series van A10 Networks biedt uitgebreide laag 4-7 functionaliteit en flexibel te configureren virtualisatietechnologie, zoals aVCS en multi-tenancy, voor publieke, private en hybride clouds. De beveiliging ervan ondersteunt onder andere SSL Intercept, SSL Offload, DDoS-bescherming en DNS-firewall. Veel klanten kiezen de AX Series voor IPv4-extensie en IPv6-migraties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-07T11:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.