SecureLink bouwt DDI-infrastructuur BAM

SecureLink heeft de opdracht gekregen voor de realisatie van een ddi-infrastructuur op basis van Infoblox bij Koninklijke BAM Groep. Hiermee krijgt BAM een op appliance gebaseerde oplossing voor dns, dhcp en ipam (ddi). Met de introductie van de ddi-oplossingen van Infoblox worden de belangrijkste netwerkdiensten geïntegreerd in één oplossing

Naast de ddi-oplossing van Infoblox heeft BAM gekozen voor de NetMRI Switch Port Manager van Infoblox. Deze zal met name worden ingezet voor netwerkmonitoring, configuratiemanagement en performance monitoring. SecureLink verzorgt tevens de Infoblox-trainingen voor de system engineers van BAM.

Optimalisatieslag

De focus lag voor BAM in eerste instantie op dhcp. BAM consolideert naar een meer centrale serveromgeving en zag de noodzaak in van het optimaliseren en hoog beschikbaar maken van die diensten, die communicatie binnen een netwerk mogelijk maken. Tevens betekent de Infoblox-toepassing voor BAM een optimalisatieslag op het gebied van it-adresmanagement. Dit scheelt hen in beheerlasten en kosten.

BAM heeft ervoor gekozen een Elite-contract af te sluiten met SecureLink. Dit is de verzekering voor beschikbaarheid van de infrastructuur met betrekking tot nodige dienstverlening, afgesproken in de service level agreement. De SecureLink-diensten voorzien in directe assistentie wanneer zich een calamiteit voordoet of wanneer het herstel van een probleem een meer complexe aard heeft. Hierbij wordt gekeken naar de gehele keten van componenten. SecureLinks Elite Services omvatten calamiteitenservice, periodieke health checks en lifecycle managementoverleg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-24T11:31:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.