'Betrouwbaar internet belangrijker dan snelheid'

Digitale roadmovie startsein nieuwe propositie XS4ALL

Dit artikel delen:

XS4all heeft een vernieuwde merkpositionering en lijkt hierbij meer in te zetten op service, veiligheid en privacy dan internetsnelheid. Volgens Andries Mijnhardt, directeur XS4all, is internetsnelheid belangrijk, maar slechts tot op zekere hoogte. 'Voor wie internet echt serieus gebruikt, is een betrouwbare verbinding nog veel belangrijker. Niet alleen thuis, maar ook daarbuiten.'

Met de claim 'First Class Internet' onderstreept de telecomprovider zijn focus op kwaliteit. Door de steeds grotere behoefte aan betrouwbaar en veilig internet buitenshuis krijgt mobiel internet nu ook een prominentere plaats in de dienstverlening. In de nieuwe campagne laat de internetprovider in een korte roadmovie de weg van het internet zien. Daarbij volgt documentairemaker Victor Vroegindeweij letterlijk een e-mail van Amsterdam naar Austin, Texas. De documentaire laat onder andere zien aan welke onverwachte gevaren het internet ook blootstaat.

XS4ALL- The Attachment - a digital road movie

Glasvezel

XS4all zet om hun nieuwe propositie te bewijzen sinds kort klanten waar mogelijk proactief over van dsl naar glasvezel zonder hogere abonnementskosten. Verder werken de helpdeskmedewerkers zonder script.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Tja, internet verbinding van Ziggo doet het bij mij altijd, en als het uitvalt heb ik ook nog mijn KPN Hotspot en een WIFI dongel met een 4G prepaid kaart.

Je zelf profileren is best lastig, zeker omdat veiligheid & privacy op het eerste gezicht niets oplevert en vooral neer komt op het handelen van de gebruiker.

Dat verwende nederland!
Net als Henri heb ik ook een fallback met een 3g-wlan-router.
Hier in Oberösterreich moet je accepteren dat bij onweer je internet rustig een paar uur uitvalt, net als TV overigens.

Tja.... zoek een hobby !

Met dit soort gelegenheidspraat begint xs4all op een echte KPN-dochter te lijken. Ze hebben het een tijdje buiten de deur weten te houden maar krijgen nu kennelijk onontkoombaar van mama in de strot gedouwd dat kletspraat 'werkt'.

Maar zelf je SPF/TXT record op je domein wijzigen middels een account kan bij XS4all niet. Dan moet je omslachtig tijdrovend digitaal formulier invullen en vervolgens dagen afwachten of er wat gebeurd terwijl je bi andere partijen dat zelf kunt instellen.
Dan kun je positioneren wat je wilt maar sta je toch met 1-0 achter.

Wat een onzin alsof concurrenten zo onstabiel zijn..

SUKKELS!

Ziggo is gewoon de beste voor prijs/kwaliteit/snelheid/aanbod zenders.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-25T14:22:00.000Z Annemiek Sprado