Zetacom verbreedt portfolio met Bprocare

Dit artikel delen:
Mobiele zorg m-health

Systeemintegrator Zetacom neemt Bprocare over, een aanbieder van producten voor communicatie in de zorg. Het is dit jaar de tweede overname van Zetacom, die ermee zijn positie in de zorgmarkt versterkt.

Zetacom legt zich onder meer toe op communicatiediensten, zoals bedrijfstelefonie, netwerken, zorgsystemen en hosted telefonie. De onderneming levert geen eigen producten, maar voorziet zijn klanten van technologie van veelgebruikte leveranciers. Onder de klanten bevinden zich diverse ziekenhuizen en zorginstellingen. Kortgeleden werd ook schoenenwinkelketen Van Haren klant.

Verpleegomroepsystemen

Door inlijving van Bprocare breidt het bedrijf zijn portfolio aan verpleegomroepsystemen uit. Deze worden veelal toegepast in de markt voor begeleid wonen voor mensen met een beperking. Bprocare levert ook specialistische zorgproducten als mobiele zorgunits en medische tablets. Een deel van deze systemen is zelf ontwikkeld. Het Arnhemse bedrijf behoudt zijn naam en blijft zelf producten produceren en verkopen.

In januari 2018 nam Zetacom Creaforti over, een specialist in mobiel werken en telefonie. Ook deze overname was bedoeld ter vergroting van de marktpositie op dit specifieke vlak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-22T09:46:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.