Amsterdamse Spense steekt over naar Haagse Blue10

Blue10 uit Den Haag, leverancier van software voor de automatisering van administratieve processen, neemt de snelgroeiende Spense over. Met de toevoeging van de contractmanagementsoftware van het Amsterdamse fintech-startup kunnen klanten van Blue10 nu ook (inkoop)contracten koppelen aan binnenkomende facturen. Daarmee wordt het verwerkingsproces van facturen efficiënter. Organisaties krijgen meer controle over het inkoopproces en de daarbij horende uitgaven.

Met deze software beschikken organisaties over een centrale plek waar alle contracten vastliggen. Volgens Blue10 zijn vervolgens eenvoudig taken toe te voegen en inkoopafspraken snel vast te leggen. De software verstuurt bovendien automatisch notificaties, bijvoorbeeld wanneer een contract afloopt. 

Zodra een contract afloopt, biedt de software een vrijblijvende mogelijkheid om ‘hulp’ te vragen bij het aanvragen van offertes voor de afname van de betreffende dienst. De offerteaanvraag wordt op basis van de voor de klant belangrijkste criteria automatisch uitgezet binnen het gekoppelde leveranciersnetwerk. De best passende offertes komen vervolgens automatisch in de omgeving van de klant. Daarna kan een klant zelf bepalen of hij op één van deze voorstellen wil ingaan.

Volgens Marcel Duijvestijn, ceo van Blue10, gaat veel geld verloren omdat het beheer van contracten niet op orde is. Met de acquisitie van Spense kan hij klanten direct een compleet product bieden op het gebied van contractmanagement. De software van Spense wordt volledig geïntegreerd binnen de software van Blue10.

De oprichters van Sense, Noël Seegers en Lex la Gro, blijven actief betrokken bij Blue10. Ze worden verantwoordelijk voor het productmanagement en de doorontwikkeling van de software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-11T11:44:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.