Managed hosting door True

Eerste weekwinnaars online quiz bekend

 

Computable maakt de eerste weekwinnaars bekend van de online quiz. De komende drie weken kunnen lezers nog meedingen naar weekprijzen en een hoofdprijs.

De eerste winnaars van de online quiz op Computable.nl zijn bekend. De redactie heeft drie winnaars getrokken uit de goede inzendingen. Het blijkt geen makkelijke quiz te zijn, ongeveer de helft van de inzenders stuurde het verkeerde antwoord in.

De drie weekwinnaars winnen prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Panda Security, e-office en AVM. Dick van der Land uit Houten wint de FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM. De Pull 2 Talk Bluetooth Headset van e-office mobile gaat naar Henri van Veldhuisen uit Ede. Op de computer van Robert van Ringelestein uit Nieuw-Vennep kan Panda Global Protection 2009 van Panda Security worden geïnstalleerd. De prijswinnaars krijgen bericht.

Hoofdprijs

De komende drie weken kunnen Computable-lezers opnieuw meedingen naar weekprijzen. Ook kan iedereen nog meedingen naar de hoofdprijs, een Samsung Mobile Office ter waarde van €8033,-.

Op Computable.nl verschijnt dagelijks een vraag die leidt tot de zoektocht naar de juiste letters. Door deze letters aan het einde van de rit in de juiste volgorde te zetten, vind je de oplossing van de puzzel. Tot 21 december verschijnen vragen op Computable.nl.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2796022). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×