Eindelijk een vrouwelijke weekwinnaar quiz

Dit artikel delen:

De vierde en laatste week is er eindelijk een vrouwelijke winnaar van de online quiz van Computable. Voor de laatste keer worden de weekwinnaars bekendgemaakt. Lezers kunnen nu alleen nog meedingen naar de hoofdprijs, een Samsung Mobile Office ter waarde van ruim 8000 euro.

Gingen de afgelopen weken alleen nog mannen met een weekprijs naar huis, nu heeft ook een vrouw een prijs gewonnen. Het blijkt dat de quiz er de afgelopen weken niet makkelijker op is geworden. Nog steeds hebben veel lezers problemen om de juiste antwoorden te vinden.

De drie winnaars van de vierde quizweek winnen prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Panda Security, e-office en AVM. Jessica Haasnoot uit Beverwijk wint de FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM. De Pull 2 Talk Bluetooth Headset van e-office mobile gaat naar Adriaan Hartman uit Amsterdam. Op de computer van Harrie de Bie uit Apeldoorn kan Panda Global Protection 2009 van Panda Security worden geïnstalleerd. De prijswinnaars krijgen bericht.

Hoofdprijs

Lezers kunnen nu niet meer meedingen naar weekprijzen, maar wel naar de hoofdprijs. Dat is een Samsung Mobile Office ter waarde van 8033 euro.  Tot 1 januari 2009 kan het juiste antwoord naar de redactie van Computable worden gemaild. De vragen blijven tot dan zichtbaar, dus iedereen maakt nog kans op het winnen van het mobiele kantoor van Samsung! Op maandag 5 januari 2009 maakt Computable de winnaar van de hoofdprijs bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-24T13:35:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.