Booz Allen kiest AT&T voor wereldwijd netwerk

Booz Allen Hamilton , gespecialiseert in strategische en technologische consulting, heeft een contract ter waarde van vijf miljoen dollar afgesloten met AT&T. Deze gaat daarvoor de netwerkinfrastructuur van Booz vernieuwen en standaardiseren.

De oplossing bestaat uit een snelle migratie naar AT&T's multi-protocol label switching (mpls)-gebaseerde technologie. Hierdoor beschikt Booz Allen over mogelijkheden om de medewerkers wereldwijd te laten samenwerken en over volledige netwerkdiensten ter ondersteuning van de wereldwijde activiteiten.
"We zochten een netwerkdiensten-aanbieder met een wereldwijd bereik en hoge betrouwbaarheid", aldus Daniel Gasparro van Booz Allen. "Onze klanten uit het bedrijfsleven en de overheid verwachten direct contact te kunnen krijgen met onze medewerkers overal ter wereld."
 
AT&T heeft een virtual private networking-oplossing samengesteld die verschillende diensten omvat, zoals ip-enabled frame relay en ansynchronous transfer mode (atm)-services, dsl-to-frame relay en directe leased-line toegang tot de AT&T global ip-backbone. Hierdoor kunnen de consulting teams van Booz Allen wereldwijd real-time samenwerken aan klantprojecten door middel van internettoegang, e-mail, instant messaging, conferencing en het delen van bestanden en databases.
 
De AT&T-oplossing combineert eveneens een reeks netwerkdiensten, waaronder de Global Calling Card Service, Managed en Global Managed Internet Services en lokale en interlokale spraakdiensten. De overeenkomst biedt ruimte voor een meerjarige optie ter waarde van enkele miljoenen dollar en omvat diensten die voorheen werden geleverd door MCI.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-02T10:05:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.