IBM bespreekt regels mobiele communicatie

Dit artikel delen:

IBM organiseert voor het eigen personeel een masterclass over het gebruik van digitale communicatiemiddelen en gadgets op het werk. Het gaat vooral om de etiquette die daarbij hoort. De bijeenkomst wordt georganiseerd op maandag 3 augustus in het Amsterdamse kantoor van de ict-leverancier.

Het is de bedoeling dat werknemers met elkaar in discussie gaan over samenwerken met gebruik van moderne communicatiemiddelen. De onderwerpen van de masterclass 'Social Business Etiquette' variëren van het gebruik van mobiel internet tijdens een vergadering en het gescheiden houden van werk en privé als iemand thuis werkt. De personeelsleden zullen vertellen in wat voor situaties zij zelf terechtkomen en gaan met elkaar in gesprek over wat wel en niet geoorloofd is.

Tijdens de masterclass is er verbinding met IBM's Social Software Research Lab in de Amerikaanse stad Cambridge. Een van de onderzoekers vertelt over ontwikkelingen en trends op het gebied van social software.

Hoewel de bijeenkomst vooral bedoeld is om met elkaar in gesprek te gaan, overweegt IBM naar aanleiding ervan richtlijnen op te stellen voor het gebruik van communicatiemiddelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-07-23T15:54:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.