3Com biedt ip-telefonie voor multinationals

3Com wil op het sip-protocol gebaseerde telefoniesystemen leveren aan grote ondernemingen in de Emea-regio.

3Com, leverancier van netwerktechnologie, introduceert zijn VCX (Voice Core Exchange) V7000 ip-telefoniesysteem in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (Emea). De VCX V7000-technologie biedt op sip (session initiation protocol) gebaseerde ip-telefonie voor bedrijven met meer dan tienduizend gebruikers. Door het te gebruiken in bekabelde en draadloze lan's en wan's (local area networks en wide area networks) kan het systeem de communicatie verbeteren en de productiviteit verhogen, terwijl tegelijkertijd de telefoonkosten dalen, zo stelt producent 3Com.
 
Het VCX 7000-systeem is ontworpen voor grote gedistribueerde netwerkomgevingen en bestaat uit modulaire softwarecomponenten voor call control, signalering, toepassingen en mediacontrole, onafhankelijk van de structuur van de netwerkomgeving of de snelheid.
 
Het nieuwe systeem is een combinatie en uitbreiding van bestaande 3Com ip-technologieën, waaronder softswitches, media-gateways en het NBX-platform. "We willen totaaloplossingen leveren aan grote ondernemingen door voort te bouwen op ip-gebaseerde, open spraaksystemen. Dit is een cruciale markt voor 3Com en we zijn van plan om een van de belangrijkste spelers op deze markt te worden", zegt Casper Idsinga, technisch manager bij 3Com Benelux.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-10T13:04:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.