One IP onderhandelt nog over boedel Israpunt

Dit artikel delen:

Open source-telefonieleverancier One IP is nog in onderhandeling over de overname van de boedel van de failliete KPN-dochter Israpunt. Op hoofdlijnen heeft de onderneming overeenstemming bereikt met curator Van den Sigtenhorst in Zutphen. 'Ik bevind mij in vergevorderde onderhandelingen met Peter Roos van One IP, maar moet nog op enkele onderdelen overeenstemming bereiken', bevestigt deze.

Eerder schreef Computable dat er overeenstemming was tussen de curator en One IP over het klantenbestand van Israpunt. Betrokkenen lieten de redactie weten dat deze lezing niet helemaal klopt. Volgens de curator is er sprake van veel stemmingmakerij rondom de afwikkeling van het faillissement.

VoIP-leverancier Israpunt werd op 28 juni 2011 door de rechtbank in Zutphen failliet verklaard. Dat gebeurde op verzoek van de onderneming zelf. In een persbericht stelde de directie opdrachtgever Gemeente Amsterdam en onderaannemers verantwoordelijk voor het faillissement. Amsterdam zegde een in 2008 gesloten contract met Israpunt op in verband met belangenverstrengeling. Israpunt leidde een VoIP-project bij de gemeente en had zichzelf ingehuurd als leverancier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-18T10:51:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.