Bedrijf zoekt App start app-competitie

Dit artikel delen:

App-ontwikkelaars en -opdrachtgevers kunnen vanaf 18 oktober 2011 hun business to business-applicaties insturen voor het Bedrijf zoekt App-evenement. Tijdens dit evenement, gehouden op 15 november 2011 op de High Tech Campus in Eindhoven, wordt de beste app uitgekozen. Bedrijfsapps kunnen worden ingestuurd naar een speciale website, waar het publiek vervolgens door te stemmen bepaalt wat de tien beste ideeën zijn.

Ook social media worden ingezet bij het stemmen. Dit kan via Twitter, Hyves en Facebook. De tien inschrijvingen met de meeste stemmen, worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Er wordt gelet op functionaliteit, kwaliteit, mate van innovatie en hoe geschikt het is voor de zakelijke markt.

Favoriete applicatie

Organisator Pieter Hermans van Jakajima: 'De winnaar wint puur een award voor de beste bedrijfsapp voor andere bedrijven of medewerkers. Dat kan dus een salestool zijn die vertegenwoordigers gebruiken om onderweg de voorraad te checken, maar ook de app van de NS waarmee conducteurs kunnen zien of en waar er storingen zijn, is een goed voorbeeld.'

De winnaar ontvangt de award tijdens het Bedrijf zoekt App-evenement. Inschrijven kan tot en met 8 november 2011 op http://competitie.bedrijfzoektapp.nl en daar kan ook gestemd worden op de favoriete applicatie.

Bedrijf zoekt App

Op 15 november 2011 vindt op de High Tech Campus in Eindhoven het evenement Bedrijf zoekt App plaats. Ict-informatieplatform Jakajima organiseert het evenement om bedrijven te adviseren over een eventuele eigen applicatie voor smartphones en tablets. Ook bedreigingen bij het toepassen van apps komen aan bod. Meer informatie is te vinden op www.bedrijfzoektapp.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-19T13:05:00.000Z Laura Kempenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.