Zetacom neemt diensten Theo Jeuken over

Systeemintegrator Zetacom neemt per 1 januari 2012 de telecomdienstentak van Theo Jeuken Beveiliging & Telecom over. Daarmee krijgt Zetacom vijfhonderd nieuwe klanten. Het bedrijf hoopt door de overname een sterkere speler te worden in het mkb.

Zetacom verwacht dat nieuwe klanten sneller geholpen zijn nu ze onder de diensten van Zetacom vallen in plaats van die van Theo Jeuken Beveiliging & Telecom. Jasper Den Hartog, directeur van de mkb-tak van Zetacom: 'Wij hebben een landelijke dekking met engineers die in hun eigen regio werken, waardoor problemen bij klanten bij sneller worden opgelost. Bovendien monitoren we ons netwerk voortdurend, waardoor we storingen meestal oppakken voordat de klant dit merkt.'

Zetacom is systeemintegrator voor de zakelijke markt en implementeert telecomsystemen, contactcenters, netwerkinfrastructuur en -beveiliging. Onder andere van Mitel, Siemens en Nec Unified Communications. Het telt 120 medewerkers en heeft een hoodfkantoor in Zoetermeer.

Zetacom was niet bereikbaar voor een reactie, waardoor nog onbekend is hoeveel personeel van de dienstentak van Theo Jeuken Beveiliging & Telecom naar de systeemintegrator overgaat.

Theo Jeuken Beveliging & Telecom werd in juli 2011 overgenomen door Niscayah.Theo Jeuken Beveiliging & Telecom BV gaat onder dezelfde naam verder als onderdeel van Niscayah.Theo Jeuken Beveiliging & Telecom heeft een kantoor in Son & Breugel en heeft de meeste klanten in zuidoost Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-27T10:03:00.000Z Laura Kempenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.