VX Company lanceert Windows 8-vergaderapp

Dit artikel delen:

Nog voordat Microsoft Windows 8 officieel in oktober 2012 lanceert, presenteert ict-dienstverlener VX Company in het kader van het nieuwe werken volgens eigen zeggen de eerste Windows 8-vergaderapp op de Nederlandse markt. Point2Share voor Windows 8 is volledig op Microsoft-technologie gebaseerd en is speciaal ontwikkeld om efficiënt papierloos te vergaderen en omvat al de belangrijkste kenmerken van de meest gebruikte apps voor het inzien van vergaderingen, het maken van notities en het delen van documenten.

Op de binnenkort beschikbare Windows 8-tablets biedt de nieuwe vergaderapp een complete oplossing voor papierloos vergaderen. Vergaderingen worden via de app eenvoudig ingepland en voorbereid en notities kunnen tijdens de vergadering direct digitaal worden ingevoerd of aan bestaande documenten worden toegevoegd. De app maakt gebruik van Sharepoint, waardoor de gebruikers altijd en overal volledig veilig beschikken over de meest recente versies van documenten die zij vooraf, tijdens en na vergaderingen kunnen bekijken, bewerken en versturen.

Snapview, Semantic zoom en Search

De Windows 8-interface van de vergaderapp levert voor toekomstige Windows 8-gebruikers een snelle herkenning op. In de app worden namelijk alle facetten van Windows 8, zoals Snapview, Semantic zoom en Search, toegepast. De vergaderapp Point2Share voor Windows 8 voldoet aan de hoogste normen en eisen die Microsoft stelt voor het bouwen van apps en kan eenvoudig worden beheerd in de Windows 8 Private Store.

De bouw en de lancering van de Windows 8-vergaderapp is een vervolg op de iPad-vergaderapp Point2Share die VX Company ruim een jaar geleden op de markt bracht en inmiddels bij meerdere organisaties heeft geïmplementeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Tja, eerlijk gezegd vind ik "de eerste Windows 8 vergader app" niet echt nieuwswaardig. Straks krijgen we allemaal persberichten met de eerste Windows 8 patience-app / weerbericht app / notitie app / etc...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-31T11:48:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.