Telecomprovider Bliep na MBO zelfstandig verder

Dit artikel delen:

Bliep is vanaf 1 januari 2013 niet langer meer eigendom van Telegraaf Media Groep (TMG), maar gaat door als zelfstandig bedrijf. De twee oprichters van Bliep, Joost van der Plas en Jochem Wieringa, hebben samen met twee investeerders, Twan Cats en Danny Gorter, een management buy-out (mbo) bij TMG gedaan. Bliep richt zich met telecomdiensten op jongeren.

Bliep werd een paar jaar geleden opgericht met hulp van het investeringsfonds van TMG. De telecomprovider zegt nu na een succesvolle start verder te willen groeien zonder rekening te hoeven houden met de verplichtingen en beperkingen van een groot beursgenoteerd bedrijf. De twee oprichters van Bliep, Joost van der Plas en Jochem Wieringa, hebben daarom met hulp van twee investeerders, Twan Cats en Danny Gorter, een management buy-out kunnen doen. Cats en Gorter hebben ervaring in de telecomwereld. Zij zijn betrokken geweest bij de oprichting van pre-paid provider Ortel Mobile. 

Bliep richt zich als virtuele telecomprovider met betaaldiensten op jongeren. Zij kunnen onbeperkt internetten en sms'en voor 50 cent per dag. Met hulp van de twee investeerders wil Bliep het komende halfjaar nieuwe functies uitrollen.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

50 ct per dag =15 euro per maand, dat biedt geen onderscheid op de markt. Dan zal dat van iets anders moeten komen.....SMS'en is al lang uit Whatss......
Ik ben benieuwd of ze nog iets meer/beters te bieden hebben ??

Onderscheiden? Noem een andere prepaid provider waar je een grotere bundel dan 200mb hebt...

Dag Bert,

deze link zal je zeker helpen

http://mobielinternet.nl/abonnementen/prepaid/

geen snelle site, maar wel redelijk volledig

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-02T21:23:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.