Managed hosting door True

Cuna koopt portofonietak Telecom Service Groep

 

Het Rotterdamse Cuna, specialist in geïntegreerde draadloze communicatie, neemt de portofoon- en mobilofoonoplossingen van Telecom Service Groep uit Leek over. Het betrokken personeel treedt in dienst bij Cuna. Bij de Telecom Service Groep is de focus komen te liggen op convergentie van vaste naar mobiele telefonie, VoIP en beveiliging. Dit meldt Verbinding, vakblad voor mobiele communicatie.

Telecom Service Groep is totaalaanbieder voor telecommunicatie, ict- en beveiligingsvraagstukken en met name actief voor het mkb in Noord-Nederland. Bij het bedrijf, met vestigingen in Leek, Heerhugowaard en Zwolle, kwam de laatste jaren de aandacht steeds minder op portofonie te liggen. Deze activiteiten, waarbij onder andere radio-oplossingen van Motorola, Kenwood en Swissphone worden aangeboden, is daarom overgegaan naar Cuna.

Volgens Junior Kooyman, directeur van Cuna, versterkt de overname de landelijke dekking van zijn bedrijf. 'Telecom Service Groep is een ervaren speler op het gebied van communicatie. In noordelijk Nederland is het bedrijf een begrip.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5678382). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×