KPN sluit Telfort-winkels per 1 mei 2019

Dit artikel delen:

‘Wie had dat gedacht? Een eigen telecomzaak, is het merk niet meer in de haak.’ Het zou zo de slogan kunnen zijn van ex-miljonair Hans uit de Telfort-reclames. KPN, eigenaar van Telfort, wil namelijk per 1 mei 2019 alle winkels van dat dochtermerk sluiten. Voor de medewerkers van Telfort is ontslag aangevraagd.

Dat meldt telecomvakblad Telecompaper na een gesprek met KPN-woordvoerster Ellen van Heerwaarden. Volgens het telecomvakblad gonsde het al langer dat KPN de Telfortwinkels wilde sluiten.

Die keuze van KPN heeft gevolgen voor 207 medewerkers, daarvan zouden er 128 een contract hebben. De rest werkt via uitzendbureau’s. KPN zegt de Telfort-medewerkers zo goed mogelijk naar nieuw werk te begeleiden. Het gaat om banen binnen of buiten KPN. Telfort-klanten moeten zich per 1 mei 2019 tot KPN-winkels en online support richten.

KPN kondigde eerder aan dat het bedrijf zich focust op één merk en de namen Telfort, XS4All en Yes Telecom schrapt. Vooral het schrappen van XS4all leidt tot veel weerstand.
KPN nam Telfort in 2005 voor bijna 1 miljard euro over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-28T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.