Extreme Traineeship bezorgt Qiss-IT nominatie

Genomineerd als detacheerder

QISS IT

Het Extreme Traineeship van detacheerder Qiss-IT geeft vrouwen handvatten die nodig zijn om de it-wereld te ontdekken. De aanmeldingen voor het traineeship zijn voornamelijk afkomstig van jonge vrouwen die hun eigen ‘veilige haven’ achterlaten om in de wereld van de it te duiken. En met succes, want ondertussen is 60 procent van de gedetacheerde medewerkers vanuit Qiss-IT vrouw. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Qiss-IT als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

Om de kwaliteiten van de it’ers te ontdekken en te waarborgen investeert Qiss-IT in de ontwikkelingen van iedere it’er en begeleidt ze ook hierin. Middels persoonlijke aandacht, trainingen en een vleugje flair haalt het detacheringsbureau het beste uit iedere werknemer. Hierdoor kunnen de werknemers een dienblad vol met kwaliteiten en up-to-date kennis serveren aan nationale en internationale klanten. Dankzij deze aanpak weet Qiss-IT ook precies welke werknemer het beste de vraagstukken van klanten kan beantwoorden.

Succes betekent voor Qiss-IT meer dan ontwikkeling en groei. Het betekent ook iets te kunnen geven zonder hier wat voor terug te wensen. Het gratis inzetten van it-professionals bij de non-profit organisatie De Voedselbank is hier een voorbeeld van. Dagelijks zitten er bij De Voedselbank Rotterdam it-professionals die een antwoord geven op de it-vraagstukken van de medewerkers.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.