Computable Awards 2008: ICT-servicesleveranciers aan het woord

‘Het bevestigt dat we op de goede weg zijn’

De genomineerden voor de Computable Award voor ICT-servicesleverancier van het jaar zijn Accenture, Capgemini, CSC, EDS en Peak-IT. Computable vroeg ze om een reactie.

Capgemini

Capgemini is zeer verguld met de nominatie. Het is in alle opzichten een bekroning op een uitstekend jaar. We zijn natuurlijk trots op onze medewerkers die dagelijks op een hoog professioneel niveau onze klanten terzijde staan. De markt waardeert en erkent dat ook expliciet. Dat blijkt niet alleen uit de nominatie voor deze Award. Maar ook uit de hoge scores van klanttevredenheidsonderzoeken en uit de goede resultaten over de eerste helft van 2008.
Alexander Kühn externe communicatie Capgemini

CSC

Het CSC team is zeer verheugd met de nominatie. Nederland is al veertig jaar een belangrijke markt voor het wereldwijd opererende CSC. We benaderen de Nederlandse markt vanuit een permanente focus op innovatie, realisatie en beheer van betrouwbare functionele ict. We willen organisaties optimaal ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen en willen toonaangevende projecten realiseren op het gebied van outsourcing, zorg, financiële dienstverlening en de publieke sector.
Frank Grift, commercieel directeur CSC Nederland

EDS

Deze nominatie is de erkenning voor 46 jaar hard aan de weg timmeren. Sinds 1962 investeren we in het verruimen van onze kennis. Dit vinden we terug in klanttevredenheid en steeds meer nieuwe klanten. Door onze huidige globalsourcing-mogelijkheden kunnen we onze klanten veel kennis en mogelijkheden en daarmee voordeel bieden. Ook de investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan op applications-gebied zien we langzaam maar zeker terugbetaald worden in aansprekende opdrachten en tevreden klanten.
Peter Overakker, managing director bij EDS

Peak-It

Met de nominatie van Peak-It ben ik erg blij. Het is een bevestiging van het feit dat we als ict-dienstverlener op de goede weg zijn. We detacheren steeds meer hoger opgeleid personeel en onze diensten op het gebied van softwareontwikkeling zijn de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid. We investeren veel in onze vijfhonderd medewerkers op het gebied van opleidingen en kennisverwerving, wat uiteindelijk de kwaliteit van ons werk voor de klant ten goede komt. Dankzij de inzet van onze enthousiaste medewerkers kunnen we nog verder groeien als ict-dienstverlener.
Maarten Cobelens, directeur Peak-It

Accenture

We zijn verheugd en vereerd met deze nominatie. Accenture is meer dan een adviesorganisatie; wij werken met onze klanten samen om hen te helpen hun ambities te realiseren en tastbaar resultaat te leveren. Dankzij diepgaande kennis van de markt, een wereldwijd netwerk én bewezen ervaring in consulting, technology en outsourcing, kunnen we de juiste mensen, vaardigheden, allianties en technologieën inzetten. We zien deze nominatie als een bewijs van de kwaliteit van onze dienstverlening.
                                  Jochem Vollaard, Accenture

Stem nu

Stem nu op een van de genomineerde services-leveranciers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-08-26T09:49:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.