Multrix rondt outsourcingstraject Verder Groep af

Juichen

Ict-dienstverlener Multrix heeft de wereldwijde outsourcing van de it bij de Verder Groep afgerond. Deze leverancier van industriële pompen beschikt nu over meer synergie en een centrale aansturing. De Verder-organisatie bestaat uit drie divisies en 43 bedrijven die aanwezig zijn in 24 landen.

'Bij Multrix vonden we het juiste dienstenaanbod en kennis en ervaring met organisaties met wereldwijde vestigingen', zegt Peter Janssens, ict-manager bij Verder International. 'Het resultaat is dat medewerkers van Verder overal en altijd kunnen werken. Daarnaast is de managementinformatie sterk verbeterd en heeft iedereen op de eerste dag van de maand de juiste cijfers.'

Janssens benadrukt dat je met een afdeling van vijf medewerkers nooit alle kennis kan hebben op het vereiste niveau. 'Tevens wilden we anders gaan werken. We willen onze it-afdeling wijzigen van de nadruk op systeembeheer naar functioneel beheer. Wij maken industriële pompinstallaties en als it-afdeling moeten wij ook elke dag bezig zijn om dat proces effectiever en efficiënter te maken.'

Het Hosted Desktop-concept van Multrix geeft Verder een combinatie van hosting- en cloudconcepten. Continuïteit en kwaliteit van de it-outsourcing is door Multrix ingevuld door zijn multi datacenter-concept en gebruik van de SCID-regeling van de Dutch Hosting Provider Association waarvan Multrix lid is. Door de Multrix-oplossing is het erp-systeem van Microsoft Dynamics Nav centraal in de cloud gekomen op basis van Citrix Hosted Desktop voor alle wereldwijde vestigingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-11-29T10:32:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.