Onduidelijkheid over ICT-cursus Belastingdienst

Dit artikel delen:
Belastingdienst

De Belastingdienst heeft nog geen idee wat voor ict-cursus de managers en teamleiders moeten gaan volgen. Dat heeft een woordvoerder van de Belastingdienst verklaard.

Het is nog niet duidelijk welke ict-cursussen de managers en teamleiders bij de Belastingdienst moeten gaan volgen. Daartoe schrijft de Belastingdienst momenteel een plan van aanpak, aldus een woordvoerder van de Belastingdienst. Er wordt momenteel geïnventariseerd welke kennis precies nodig is bij de managers en teamleiders. Volgens de woordvoerder zal de nieuwe cio Wim Sijstermans, die in september in dienst treedt van de Belastingdienst, hier ook bij betrokken worden.

Staatssecretaris van Financiën Jan Kees de Jager stuurt ongeveer 150 regionale en facilitaire managers en 1300 teamleiders bij de Belastingdienst op ict-bijscholingscursus. De bijscholingscursus maakt deel uit van de vereenvoudigingsoperatie bij de Belastingdienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-17T14:47:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.