McAfee integreert Move in VMware vShield

Dit artikel delen:

Securityleverancier McAfee, onderdeel van Intel, heeft zijn Management for Optimized Virtual Environments (Move)-platform geïntegreerd in VMware vShield Endpoint. Hierdoor kunnen VMware-gebruikers voortaan on-demand scans van virtuele machines laten afhandelen door de virtuele security-appliance, een virtuele offload-server, van McAfee. Hiervoor is geen McAfee-agent meer nodig op de virtuele machines, wat de implementatie van Move op VMware eenvoudiger maakt.

McAfee Move heeft tot doel beveiligingsoplossingen te bieden die zijn geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen. De integratie met VMware vShield Endpoint zorgt voor optimale prestaties van de virtual desktop infrastructure (vdi) en virtuele serveromgevingen die gebaseerd zijn op VMware-technologie.

Met de koppeling met VMware denkt McAfee dat de beveiliging in het datacenter goed ingeregeld is. De securityleverancier meent dat in deze nieuwe vorm van virtuele beveiliging opgaat voor gedeelde bronnen, met optimale prestaties en tegen een lagere prijs. McAfee gaat daarom de komende tijd meer producten uitbrengen die aansluiten op het Move-platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-11T16:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.