Grant Thornton koopt cybersecurity-adviseur Milana

Dit artikel delen:

Adviesbureau Grant Thornton neemt cybersecurity-adviesbureau Milana over. De twintig consultants van dat bedrijf uit het Noord-Hollandse Kwadijk treden per 1 januari 2019 in dienst bij Grant Thornthon. Milana levert adviesdiensten rondom privacy en de AVG, ethical hacking, informatieveiligheid en security-trainingen.

In een persbericht meldt het consultancybureau dat per 1 januari 2019 de overname officieel ingaat. Financiële details worden niet gedeeld. Het in 2008 opgerichte Milana biedt diensten op het gebied van informatieveiligheid, privacy, ethical hacking en trainingen om het bewustzijn rond ict-beveiliging te verhogen.  

Met de overname springt Grant Thornton in op de groeiende vraag naar securitydiensten. Die neemt toe nu bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van ict en digitalisering. De voormalige directeur-eigenaar van Milana - Migiel de Wit-Beets wordt per 1 januari 2019 benoemd tot partner bij Grant Thornton.

Het adviesbureau kondigt in het bericht over de overname van Milena ook een tweede overname aan. Het gaat om Sinzer. Dat bedrijf bestaat ook sinds 2008 en helpt bedrijven, goede doelen, investeerders en fondsen met strategieën voor het meten, rapporteren en verbeteren van de maatschappelijke impact van de bedrijfsvoering. Bij dat adviesbureau werken tien mensen. Zij leveren zowel tools als advies aan klanten die hun maatschappelijke initiatieven beter willen beheren.
Sinzer-eigenaren en -oprichters Marlon van Dijk en Emma Verheijke worden partner bij Grant Thornton. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-20T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.