Belcentrale Security gaat verder als RoSecure

Dit artikel delen:

Belcentrale Security Systems gaat verder onder de naam RoSecure. Het beveiligingsbedrijf uit Rotterdam zegt dat hun naam met telecom wordt geassocieerd en dit past niet bij de huidige dienstverlening.

In 2017 vond de uitfasering van isdn plaats en moesten isdn-klanten van Belcentrale worden overgezet naar een digitale oplossing. Reden om een aparte onderneming als spin-off in het leven te roepen: Belcentrale Security Systems. Dat bedrijf is daarnaast gespecialiseerd in het digitaliseren van alarmsystemen.

Echter wordt de bedrijfsnaam nu geassocieerd met een telecombedrijf, vertelt Nabil Laghmiri, beveiligingstechnicus bij Belcentrale Security. ‘Wij doen meer dan telecom: we bieden beveiligingsoplossingen aan de zakelijke markt. Met de nieuwe naam RoSecure kiezen we voor een nieuwe positionering, waarbij we duidelijk willen maken dat we werkzaam zijn in de beveiligingsbranche.'

Zo zegt Laghmiri ook bezig te zijn met de koppelingen tussen domotica en alarmsystemen en de integratie van camerabeveiliging. Daarnaast wil de organisatie zijn portfolio uitbreiden met nieuwe diensten, zoals ad-hoc-beveiliging en brandoplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-09T11:33:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.