Nieuwe telecominkoper in logistiek van start

Transport Logistiek Nederland en Dutchtel richten TNL Telecom op

samenwerking

Transport Logistiek Nederland (TLN), de in Zoetermeer gevestigde ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistiek dienstverleners, en Dutchtel, inkoopspecialist in de telecombranche, beginnen samen TLN Telecom om TLN-leden nog meer service te bieden. Dit laten beide partijen in een gezamenlijk persbericht weten.

Telecomprovider T-Mobile en Weconnect gaan onder speciale prijsafspraken hun diensten leveren aan TLN Telecom. Volgens de ondernemersorganisatie een gevolg van een jarenlange samenwerking met T-Mobile.

De innovatieve machine-to-machine (m2m)/internet of things (IoT) oplossing van Weconnect, waar drie netwerken gelijktijdig gebruikt kunnen worden zonder extra kosten, ziet Patrick Balleur, mede-eigenaar en initiatiefnemer TLN Telecom, als interessante oplossing voor de transportsector en was dan ook doorslaggevend in de keuze voor Weconnect.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-09T11:56:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.