Managed hosting door True

Radboud UMC kiest voor Motiv IT Masters

Waarde aanbesteding netwerkbeveiliging ruim 3,5 miljoen euro

Handen schudden

Het Radboud Universitair Medisch Centrum (UMC) heeft de Europese aanbesteding netwerk security met een totale waarde van ruim 3,5 miljoen euro gegund aan Motiv IT Masters. De in IJsselstein gevestigde ict-security dienstverlener gaat de komende vier jaar, met een optie tot verlenging van maximaal drie keer twee jaar, de netwerkbeveiliging voor het Nijmeegse ziekenhuis verzorgen.

De aanvankelijk geschatte waarde van het project bedroeg 984.486,35 euro. Over het waarom de uiteindelijke kosten met 3.527.740,00 euro bijna tweeënhalf keer zoveel bedraagt, heeft het Radboud universitair medisch centrum nog niet kunnen reageren. 

Gezien de complexiteit van het Radboud UMC zocht het ziekenhuis naar een leverancier, die een juiste combinatie van de verscheidenheid in netwerkbeveiliging kan verzorgen. In de gunningsfase zijn potentiële leveranciers gevraagd de best mogelijke oplossing voor het Radboud te presenteren met een uitwerking van combinaties en prioritering van de verschillende diensten op het gebied van netwerk security. Ook speelde het kunnen bieden van zoveel mogelijk managed services een rol. Motiv IT Masters, één van de zeven inschrijvers, kwam hierbij als beste uit de bus.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij Motiv

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-25T11:36:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.