Provincie Friesland kiest Protinus IT en Insight

Dit artikel delen:

Provincie Friesland gunt de combinatie Protinus IT & Insight Enterprises Netherlands de aanbesteding 'Reseller standaard softwarelicenties'. Het contract heeft een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. Met de overeenkomst is een waarde van ongeveer één miljoen euro op jaarbasis gemoeid.

Protinus en Insight zijn daarmee de voorkeurleveranciers van de provincie Friesland (provinsje Fryslân) als het gaat om de levering van bestaande en nieuwe licenties én de ondersteuning in licentieadvies.Zij leveren software van Microsoft, VMware, Adobe, Oracle, iBabs, en Topdesk. Plus het bijbehorende onderhoud, de ondersteuning, abonnementen én overname van de lopende onderhoudscontracten.

Deze nieuwe raamovereenkomst sluit aan bij de roadmap die het Cluster ICT van de provincie heeft uitgestippeld en is mede gericht op de cloudstrategie voor de komende jaren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-14T10:35:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.