Managed hosting door True

Vrouwenpoli Boxmeer kiest epd van MI Consultancy

Dit artikel delen:
Arts

Vrouwenpoli Boxmeer heeft een elektronisch patiëntendossier (epd) van MI Consultancy in gebruik genomen. Het zelfstandig behandelcentrum (zbc) gebruikt al producten van de Katwijkse ict-leverancier voor hun zorgplanning en boekhouding. Het epd wordt hier aan gekoppeld, waardoor Vrouwenpoli Boxmeer via één systeem de patiëntadministratie en -registratie, financiële afhandeling en de agenda regelt.

Het zogenaamde Neo ZIS|EPD is geïntegreerd met Neo ZIS|Zorgplanning en Neo ZIS|Financieel. Hiermee wordt zowel de administratie als de agenda en het epd in één systeem bijgehouden. Dit geeft naar eigen zeggen beter inzicht in de beschikbare informatie. Dit om de informatievoorziening verder te optimaliseren.

In de tweede fase wordt naast de online vragenlijstmodule ook de sms-module geïmplementeerd. Hiermee kunnen patiënten met een afspraak vooraf een herinnering per sms ontvangen.

Vrouwenpoli Boxmeer is een zelfstandig behandelcentrum voor integrale gynaecologie. Reguliere geneeskunde wordt aangevuld met inzichten en behandelingen uit complementaire geneeswijzen.

Zorg & ICT

Zorg & ICT is een driedaagse beurs dat voorziet in de ict-informatiebehoefte van Zorgsector Nederland. Het vindt plaats van 17 tot en met 19 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Registreer nu voor gratis toegang.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-09T10:12:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.