Bouwer medische apps naar 'kleine' beurs

Dit artikel delen:

EverywhereIM gaat naar de kleine alternatieve beurs Nxchange. Het Amsterdamse it-bedrijf biedt sinds kort apps met medische richtlijnen, meettools en protocollen ook rechtstreeks aan de zorgprofessional aan. Met het oog op schaalvergroting is een tweede bedrijfseenheid opgezet.

Voor EverywhereIM Publisher is geld nodig. Via de uitgifte van aandelen op Nxchange wil directeur René Kock anderhalf miljoen euro ophalen. Hij wil met zijn apps medische kennis snel en toegankelijk beschikbaar stellen. Volgens Kock sluit dit aan bij het streven van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om de tijd van zorgprofessionals efficiënter te benutten. Vernieuwing in de manier van werken en inzet van technologie kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. EverywhereIM wil met apps het medische besluitvormingsproces ondersteunen.

Het in 2011 opgerichte EverywhereIM heeft naast eigen softwareontwikkelaars ook artsen in dienst. Nxchange, bekend van laadpalenmaker Fastned, beschouwt zichzelf als een voorportaal voor Euronext.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-29T11:05:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.