Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Proactief

Dit artikel delen:

Sombere berichten in de media: werkeloosheidspercentages lopen op en er wordt een forse stijging van het aantal faillissementen verwacht.

De markt is in snel tempo aan het veranderen maar deze turbulentie schept ook veel kansen. Op concurrentiegebied wellicht minder aanbieders en een markt waarin klanten bedrijfsonderdelen samenvoegen of afstoten. Kortom crm, databasemarketing en business intelligence staan hoog op de agenda met daarin centraal de vraag 'hoe groot is mijn markt en hoe ga ik mijn grip op de markt vergroten?'.

Vandaag werd ik twee keer uitgenodigd voor hetzelfde evenement. Eén keer redelijk correct maar de tweede adressering was bijzonder met mijn voorletters als achternaam en met potlood een correctie in het kantooradres. Hoe ziet op dit moment bij dit bedrijf de klantenpiramide en RFM-analyse eruit, denk ik dan.

Er is nog een lange weg te gaan...

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-19T12:24:00.000Z Harry van der Lint
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.