Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Column over lan-emulatie en ATM rechtgezet

De column van Martin Healey in Computable van 10 januari 1997 ging over Lan-emulatie en ATM-netwerken.

Volgens M.E. de Gier, student aan de TU Eindhoven, zou Healey op technisch detailniveau een aantal vergissingen hebben gemaakt. Hij reageerde met een ingezonden brief die in Computable van 31 januari 1997 verscheen. Healey, geconfronteerd met de inhoud van de brief, geeft De Gier gelijk, maar "de colomn was bedoeld om ATM switching en lan emulatie in corporate backbones te positioneren en niet zozeer om een gedetailleerde technische beschrijving te geven". Daarvoor vormen de white papers van de ATM-leveranciers goede lectuur. "Het is erg plezierig te merken dat studenten als De Gier interesse voor de materie tonen. Die belangstelling stimuleert de discussie", aldus Healey, die met Computable-lezers graag in discussie treedt over de onderwerpen waarover hij schrijft. Het email-adres van Martin Healey is healeym@teccon.co.uk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-07T00:00:00.000Z Redactie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.