Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Breedband pakt niet uit

De uitrol van het breedband netwerk gaat, zoals Computable (14 december) meldde, inderdaad tergend langzaam.

Kabelleverancier Essent draait de zaken om en pakt eerst de kleine plaatsten aan. Over de grote plaatsen (ik woon er in één) is nog niets bekend. Drie jaar geleden beloofden ze ons al internet via de kabel, maar er is nog steeds niets van gekomen. Bij KPN kan ik me wel iets voorstellen; die heeft een groot financieel probleem. Onze hoop is nu gevestigd op de commerciële aanbieders, mogelijk komt er dit jaar wat van.
Intussen hebben wij de mogelijkheid gekregen om via @home een zogenaamde 'flat-rate' aanbieding te krijgen: surfen voor_45 euro per maand excl. btw en verstoken blijven van de schikbarend hoge telefoonrekeningen waar wij tot voorkort mee geconfronteerd werden. (Gelijke monniken, gelijke kappen; legio mensen profiteren van adsl tegen een vast bedrag per maand, Waarom wij dan niet?)
Inmiddels is er een belangenorganisatie voor 'flat-fee' internet op internet ontstaan die ontzettend goed werk doet en overduidelijk in een behoefte voorziet (http://www.flatfee.nu/)
 

Kees Verwoert Rijssen

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-02-22T00:00:00.000Z Kees Verwoert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.