Deze opinie is van een externe deskundige. De inhoud vertegenwoordigt dus niet noodzakelijk het gedachtegoed van de redactie.

Redactioneel commentaar

Beste wensen

Dit artikel delen:

Zo'n jaarwisseling is voor veel mensen een goed moment om even stil te staan. Terugkijken op het afgelopen jaar, de boekhouding afsluiten, de balans opmaken en natuurlijk de goede voornemens.

Een nieuw jaar zorgt ook voor een nieuw begin. Dat luid je in met een oudejaarsconference, knallend vuurwerk, vette oliebollen en bubbelende champagne. Ik hoop dat 2006 voor u een fantastisch jaar wordt. Wij hebben de eerste redactievergadering alweer achter de rug en zitten boordevol plannen en goede voornemens.


Natuurlijk verschijnt Computable iedere week zoals u gewend bent. Maar we doen zoveel meer. In 2006 organiseren we minimaal vier Computable Seminars. Het seminar over VoIP eind vorig jaar in Bussum vond ik bijzonder informatief. Het inspireerde me zelfs om thuis aan de slag te gaan met VoIP (met vrienden in het buitenland is dat erg voordelig). Een aantal nachten heb ik om klokslag 00:00 geprobeerd een VoIP-account met bijbehorende inbelnummers te krijgen bij mijn internetaanbieder Xs4all. De belangstelling voor VoIP was zo groot dat Xs4all de idiote maatregel nam om iedere dag om 00:00 maximaal 100 accounts weg te geven.


Naast deze informatieve seminars (de eerste op donderdag 23 maart met als onderwerp Security) zullen er in de loop van 2006 zo'n tien dossiers verschijnen in Computable over een specifiek onderwerp.
En natuurlijk zijn we als ict-vakblad druk bezig met onze aanwezigheid op internet. Computable.nl wordt op dit ogenblik gerestyled, zowel inhoudelijk als qua uiterlijk. Een archief met bijna 10 jaar Computable-artikelen, online databases en vele gidsen zorgen ervoor dat de restyling van Computable.nl een hele klus is. Maar in de komende paar maanden moet u daarvan het resultaat toch gaan zien.


Bij al onze activiteiten willen we graag van u horen. Wat vindt u van onze seminars? Wat vindt u van de inhoud van Computable? Hebt u suggesties, tips, kritiek, laat het ons vooral weten!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-01-07T17:04:00.000Z Ferdinand Sennema
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.