Golden Tulip Keyser Breda biedt Smart Wi-Fi

Hotel Golden Tulip Keyser in Breda is door Daemen ICT voorzien van een kwalitatief hoogwaardig Wi-Fi-netwerk ter vervanging van hun bestaande netwerk uit 2008. Hierbij is er gekozen voor de Smart Wi-Fi-producten van Ruckus Wireless om alle gasten van het hotel te kunnen voorzien van een goed werkende Wi-Fi-verbinding.

Het bestaande netwerk van Hotel Golden Tulip Keyser was niet in staat om de enorme toename van het gebruik van smartphones of tablets te verwerken. Doordat er in deze tijd veel gebruik gemaakt wordt van mobiele apparaten biedt het netwerk niet voldoende capaciteit om iedereen te kunnen bedienen. Tijdens drukke periodes in het hotel was er onvoldoende ruimte om gasten voldoende bandbreedte te bieden. Daarom schakelde Hotel Golden Tulip Keyser de hulp in van Daemen ICT om een smart Wi-Fi netwerk van Ruckus Wireless te instaleren.

Het aanbieden van Wi-Fi in een hotel is vandaag de dag belangrijk voor gasten. In de keuze voor een hotel is de aanwezigheid van gratis Wi-Fi vaak doorslaggevend. Hotel Golden Tulip Keyser vindt het belangrijk om op de vraag van de gasten in te spelen en wil naast goede service ook een goede Wi-Fi-verbinding bieden. Naast de hotelgasten zijn er ook veel zakelijke gasten aanwezig in Hotel Golden Tulip Keyser. Al deze zakelijke gasten maken gebruik van het Wi-Fi-netwerk om hiermee tijdens vergaderingen en evenementen te kunnen werken.

Smart Wi-Fi
Om het Wi-Fi netwerk opnieuw in te richting is er gebruik gemaakt van de producten van Ruckus Wireless. Deze Smart Wi-Fi-producten staan bekend om zijn stabiele prestaties met een groot bereik en hoge capaciteit dankzij gepatenteerde technologieën. De kwaliteit van de producten van Ruckus Wireless sloot aan bij de eisen die Hotel Golden Tulip Keyser voor de inrichting van het netwerk hadden.

Voor de inrichting van het netwerk is er gebruik gemaakt van de Zonefrlex R500 en de Zoneflex R600 dual-band 802.11ac indoor access points. Deze access points bieden maximale doorvoersnelheden van 867Mbps en bieden hiermee voldoende bandbreedte aan de gasten van het hotel. Deze access points beschikken over de Beamflex technologie van Ruckus Wireless. Hierbij zorgen de richtantennes in de access points ervoor dat het ideale pad richting de client wordt gecreëerd. Hierdoor wordt het signaal continu geoptimaliseerd, waardoor er voldoende bandbreedte en dekking is. De access points worden centraal beheerd door de Zonedirector 1200 wlan-controller.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-28T11:30:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.