Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fair Groep bewaakt diensten met SequriX

Dit artikel delen:

Fair Groep behoort met ruim vijfhonderd medewerkers en veertien vestigingen tot de top tien van particuliere beveiligingsorganisaties in Nederland. Binnenkort regelt Fair Groep het hele operationele proces rondom zijn bewakingsdiensten met SequriX. Surveillanten gaan op pad met een smartphone waarop ze alle objectinformatie raadplegen en werkzaamheden registeren. Met de bijbehorende klantenportal kunnen klanten van Fair Groep online onder andere taakrapportages inzien.

Met SequriX kiest Fair Groep voor een webbased systeem voor het beheren van informatie over klanten, objecten, locaties en contracten. Met de mobiele applicatie op een Android smartphone, kunnen surveillanten alle instructies en objectgegevens opvragen, alarmmeldingen opvolgen en bevindingen registeren. De mobiele applicatie vergroot de veiligheid van de surveillant ter plaatse door een ‘panic button’ en ‘man down’ signalering. In het SequriX-klantenportal kunnen klanten van Fair Groep online taakrapportages, facturen en alarmbonnen inzien.

'Bij Fair werken we nu al met een soortgelijk systeem, maar die is complex in gebruik en biedt onvoldoende mogelijkheden om onze vernieuwde manier van werken te ondersteunen', zegt Fair Groep-directeur Buck Jüch. 'Daarom zochten we naar een nieuw systeem dat beter aansluit bij het werk van onze surveillanten. We kunnen met SequriX ons hele proces stroomlijnen. Van het beheer van contracten tot aan het aansturen van surveillanten en de facturatie. En het pakket integreert met onze andere ict-systemen. Groot voordeel hiervan is dat we efficiënt kunnen werken, overzicht hebben in hoe onze bewakingsdienst presteert en onze klanten via de online klantenportal snel kunnen informeren over de uitgevoerde werkzaamheden.'

Fair Groep sluit zijn bestaande systemen, waaronder Exact en Rostar CAS, aan op het SequriX-systeem, waardoor het mogelijk is om snel gegevens uit te wisselen. Dienstroosters worden één-op-één overgezet van het planningsysteem naar de smartphone van de surveillant. Dankzij een digitale koppeling met particuliere alarmcentrales (PAC’s), ontvangt de juiste surveillant automatisch een melding op de smartphone, zonder dat er eerst telefonisch contact is met de centrale.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-26T10:07:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.