Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Koning & Hartman komt met nieuwe KVM-switch

De ControlCenter-Digital-288 is de compleet nieuwe modulaire dvi-kvm-switch van fabrikant Güntermann & Drunck en nu onderdeel van het assortiment van Koning & Hartman. Deze nieuwe switch is bij uitstek geschikt voor gebruik in controlrooms.

De ControlCenter-Digital KVM-matrix switch biedt een flexibele oplossing vanwege de modulaire systeem setup, het brede scala van ondersteunende signalen en de eenvoudige manier waarop het systeem bediend kan worden. De switch is samen te stellen met in totaal 288 dynamische poorten, die als cpu- of user-poort geprogrammeerd kunnen worden. Daarnaast kan de switch voorzien worden van tien i/o-kaarten met elk zestien poorten, deze kaarten zijn beschikbaar voor zowel utp-bekabeling als voor multimode glasvezel.

Verder biedt de ControlCenter-Digital de mogelijkheid tot ondersteuning van Audio, usb 2.0 en RS232, het configuren van dual of quad video Matrix configuratie. Ook opties waarbij externe aansturing door middel van AMX- of Creston-applicatie mogelijk is, of Cross display functies, zijn voor deze productfamilie beschikbaar. Aanvankelijk zal de ControlCenter-Digital alleen dvi-sl (resolutie maximaal 1920 x 1200) ondersteunen, dit zal later worden uitgebreid met dvi-dl (resolutie 2560 x 1600).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-16T10:18:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.