Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voice-over gezocht? Voice Over Agency heeft 'm!

Dit artikel delen:

Er zijn inmiddels vele Nederlandse voice-overs actief. Maar wie heeft het beste overzicht van alle professionele voice-over stemmen? Bij Voice Over Agency kun je simpel online één van de 20 meest populaire voice-overs online boeken.

De Amsterdamse voice-over agency ontving het afgelopen jaar aanmeldingen van zowel gewilde millennial stemmen als professionele bekende Nederlandse stemacteurs. Volgens het bedrijf zoeken opdrachtgevers steeds vaker een mix van bekende Nederlandse voice overs als nieuwe stemmen met een fris en onderscheidend geluid.

Populair voice-over werk 

Populair voice-over werk in Nederland is het inspreken van corporate films en online pre-rolls. Vooral bij de eerste categorie corporate films wordt steeds vaker gekeken naar de voice-over tarieven, simpelweg omdat een ‘voordelige’ film al snel €2.000 euro kost. Kortom, relatief weinig marge voor de makers, waardoor de aantrekkelijke tarieven van het voice over bedrijf een zeer fraaie bijkomstigheid zijn.

Nederlandse voice-over gezocht

Maar de goedkoopste voice-over tarieven zijn niet het einddoel. Want een goede of slechte Nederlandstalige voice-over kan je video maken óf kraken. Je kunt dus wel voor enkele tientjes een budget voice-over zoeken (en waarschijnlijk ook wel vinden met een online oproepje voice-over gezocht) maar de vraag is zo’n stem de gewenste kwaliteit levert.

Het stemmenbureau heeft daarom onderzoek gedaan naar wat opdrachtgevers in het werkveld van bedrijfsfilms en corporate video’s een redelijke prijs vinden voor het inspreken van een professionele voice-over. Daaruit kwam een tarief van ongeveer 200 euro, en het Nederlandse voice-over bedrijf is daar net iets onder gaan zitten.

Het aanbod van het voice-over bedrijf omvat zowel bekende als nieuwe Nederlandse voice-overs.

Volgens het stemmenbureau is het zeker niet in het belang van zowel opdrachtgevers als stemacteurs om té goedkoop te werken. Want wanneer een stemacteur voor slechts tientjes werkt zou hij ontzettend veel voice-overs moeten inspreken. Een goedkope voice-over hoor je dan echt overal, waardoor talloze bedrijfsfilms zullen eindigen met steeds diezelfde goedkoop klinkende stem. Goedkoop is dus ook bij voice-overs eigenlijk duurkoop.

Betaalbare voice-over tarieven 

Rekening houdend met het boven beschrevene, heeft het bureau gekeken naar de juiste prijs-/kwaliteitverhouding. Het aanbod van het voice-over bedrijf omvat daarom zowel bekende als nieuwe voice-overs. Toch hebben al deze stemmen één ding gemeen: een betaalbaar tarief. Je kunt een bedrijfsfilm al voor €225 ex. BTW laten inspreken, en met een gegarandeerde levering binnen 24 uur vanuit eigen studio, zit het met de leveringssnelheid ook zeker goed.

  • Voice Over Agency
  • Het Breed 847
  • 1025JD Amsterdam
  • Telefoon: 020 – 210 1425
  • E-mail: support@voice-over.agency

Voice Over Agency is hét online stemmenbureau en gespecialiseerd in Nederlandse, Vlaamse en Engelse voice-over stemmen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-08T13:51:28.000Z Voice Over Agency


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.