Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VDD Invest start verkoop certificaten AI

Dit artikel delen:

Eindhoven, 17 mei 2019 – VDD Invest, aandeelhouder van VDD IQware, start met de verkoop van 160 certificaten. VDD IQware is leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis software suite welke bestaat uit Document Management Systemen, Enterprise Content Services en sinds kort ook Artificial Intelligence-toepassingen. De investeringsmaatschappij VDD Invest investeert in het maken van de op Artificial Intelligence gebaseerde software. De opbrengst door uitgifte van de certificaten wordt aangewend ter versterking van het eigen vermogen van VDD IQware B.V. Hierdoor is VDD in staat haar voorsprong op het gebied van Artificial Intelligence te behouden en uit te breiden. In de periode tussen 2019 en 2023 verwacht de onderneming een substantiële omzet- en winstgroei op het gebied van Artificial Intelligence. De aangeboden certificaten vertegenwoordigen een derde deel van het totale uitstaande aandelenkapitaal van de B.V.

Artificial Intelligence voor governance 

Privacywetgeving wordt een steeds belangrijker thema op de strategische agenda’s. Dit is voor VDD Invest B.V. de reden om te investeren in het ontwikkelen van software, gebaseerd op Artificial Intelligence. Deze software helpt instanties te voldoen aan onder andere de AVG-wetgeving. Een van de AI-toepassingen zorgt er bijvoorbeeld voor dat identiteitsbewijzen bij een financiële dienstverlener of accountant dusdanig zijn bewerkt, dat alle privacygevoelige gegevens zijn vervaagd voor het opgeslagen wordt. Dit geldt voor alle identiteitsbewijzen in het (digitale) archief. 

André van der Doelen, oprichter en aandeelhouder van VDD Invest en VDD IQware: “VDD Invest bestaat inmiddels dertien jaar en nu wordt het tijd om te investeren in de toekomst. Dit doen we door te investeren in Artificial Intelligence, een technologie die niet meer is weg te denken. Op dit moment hebben we geen banklening en dat willen we graag zo houden. Die constructie past namelijk niet bij ons. Wat wel bij ons past is het uitgeven van certificaten. Met deze certificaten is het mogelijk om te investeren in praktisch toepasbare Artificial Intelligence met een rendement van maar liefst 8 procent per jaar, waarbij we twee keer per jaar uitkeren. VDD Invest investeert in Hyarchis en is gericht op het leveren van hoge toegevoegde waarde in de vorm van softwarelicenties, consultancy, implementatieondersteuning, Service Level Agreements, supportcontracten en trainingen. De Hyarchis software producten worden door vrijwel alle klanten bedrijfskritisch gebruikt. De dossiers en documenten die met Hyarchis software worden beheerd, vertegenwoordigen een hoge waarde voor langdurige klantrelaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hypotheekdossiers of klantdossiers bij accountants of juridisch adviseurs.” Meer informatie De certificaten kosten 5.000 euro per stuk. Vanaf 15 mei is het mogelijk om in te tekenen voor de certificaten. Meer informatie is te vinden via www.vddinvest.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-17T10:03:23.000Z Hyarchis Eindhoven
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.