Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AWS Machine Learning Competency voor Xebia

Xebia Group (Xebia) is door Amazon Web Services (AWS) erkend als Machine Learning Competency partner. Met de ML Competency ontvangt Xebia waardering voor de uitgebreide ervaring met het implementeren van machine learning- en data science-processen met behulp van AWS-diensten.

Xebia behaalde de competentie onder meer door de gerealiseerde oplossingen bij Royal FloraHolland. Bij de grootste bloemenveiling ter wereld heeft Xebia met AWS Machine Learning diensten een aantoonbare bijdrage geleverd aan de introductie van datagedreven oplossingen. “We wisten al dat Xebia een leidende speler was op het gebied van data science en cloud in Nederland. Toen we begonnen met de ontwikkeling van onze data science-activiteiten op AWS, besloten we dat samen met Xebia te doen,” vertelt Remco Wilting, hoofd data en data science bij Royal FloraHolland.

 

Xebia Group is een full-service leverancier van advanced analytics en machine learning oplossingen met behulp van AWS-services. “Door experts vanuit verschillende domeinen bij elkaar te brengen, realiseren we oplossingen met aantoonbare meerwaarde voor klanten. Steeds vaker maken deze oplossingen gebruik van machine learning-toepassingen en cloud technologie,” licht Bart Verlaat, managing director van Xebia’s cloud consultancy boetiek Binx.io, toe.

 

“Xebia is enorm trots op het feit dat AWS onze inzet en inspanning met machine learning op deze manier erkent,” zegt Andrew de la Haije, CEO van Xebia. “De toekenning van de AWS ML Competency onderstreept onze capaciteit en drive om met de laatste technologische ontwikkelingen businesswaarde te realiseren voor onze klanten.”

 

AWS biedt organisaties, van startup tot wereldwijde onderneming, schaalbare, effectieve, en kosteneffectieve oplossingen. Met het AWS Competency Program brengt AWS de vraag van organisaties naar naadloze integraties en de uitrol van oplossingen samen met de specifieke ervaring en expertise van de geselecteerde Consulting en Technology APN Partners.

 

Over Xebia Group

Xebia Group bestaat uit zeven gespecialiseerde, gelieerde organisaties: Xebia, Xebia Academy, XebiaLabs, StackState, GoDataDriven, Xpirit en Binx.io. Binnen de groep werken wereldwijd meer dan 700 mensen in kantoren in Amsterdam en Hilversum (NL), Parijs (FR), Delhi en Bangalore (IN) en Boston (VS).

 

De diensten en producten van Xebia richten zich op digital strategy; agile transformations; DevOps en continuous delivery; big data en data science; cloud infrastructures; agile software development; quality en test automation; en agile software security.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-18T09:43:56.000Z Xebia
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.