Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Productiviteitswinst zorgt voor minder frustraties bij ontwikkelaars

Forrester Consulting heeft een Total Economic Impact (TEI) studie verricht over het potentiële rendement van VMware Tanzu Application Service (TAS). Het onderzoek bevat zowel kwantificeerbare als kwalificeerbare resultaten.

TAS is een software development oplossing waarmee organisaties sneller software kunnen leveren. Doordat TAS automatisch applicatiecode kan integreren en uitrollen in een elastisch, schaalbaar en volledig beheerd Cloud Infrastructuur-platform, kunnen organisaties handmatige processen elimineren die nodig zijn om code naar productie te brengen. Het is tevens één van de belangrijkste commerciële distributies van het open source PaaS-platform Cloud Foundry. 

Uit het onderzoek blijkt dat VMware Tanzu Application Service een ROI heeft van 142%. Het onderzoek wijst tevens uit dat ontwikkelaars die VMware Tanzu Application Service gebruiken twee weken eerder inkomsten kunnen genereren met hun applicaties. Dit komt gemiddeld neer op 6,2 miljoen dollar extra inkomsten over een periode van drie jaar. 

Deelnemers aan het onderzoek geven aan dat ze met VMware Tanzu Application Service minder tijd hoeven te besteden aan het bouwen en debuggen van applicatie omgevingen. Daarnaast zien ze een afname in downtime bij bedrijfskritische applicaties. Dit zorgt gemiddeld voor een besparing van meer dan 5,4 miljoen dollar over een periode van drie jaar en een vermindering van 75% van de tijd die wordt besteed aan het implementeren van security patches. De geïnterviewde organisaties zagen door deze productiviteitswinst meer tevredenheid en minder frustraties onder ontwikkelaars. 

Het volledige rapport kunt u gratis downloaden via: https://tanzu.vmware.com/content/analyst-reports/the-total-economic-impact-of-vmware-tanzu-application-service

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-21T14:56:36.000Z VMware Tanzu


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.