Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nederlandse voice-over boeken

Dit artikel delen:

Het bekende marketing en mediabureau One Media heeft haar dienstenpakket verder uitgebreid. Vanaf vandaag kan men ook een Nederlandse voice-over of stemacteur boeken bij het in Amsterdam gevestigde productiebedrijf. Zo kan men eenvoudig en voordelig een professionele voice-over boeken voor een bedrijfsfilm of commercial.

Vervolgens het bedrijf ontstond de behoefte voor een eigen in-house stemmenbureau omdat bedrijfsfilms en animatiefilms nog steeds aan populariteit winnen, en daardoor ook de interesse in professionele voice-overs. Hierbij worden Engelse en Nederlandse voice-overs het meest ingezet. Dankzij een eigen poule met stemacteurs is er een flinke tijdswinst bij een voice-over boeken: zo worden de meeste stemmen binnen 24 uur geleverd.

Nederlandse stemacteurs boeken

Volgens het marketingbureau worden traditionele stemmenbureaus met stemmenbestanden van wel duizenden voice-overs steeds vaker ingehaald door nieuwe initiatieven. Zo willen zeker producenten van bedrijfsfilms graag een beperktere selectie van populaire Nederlandse voice over stemmen, zodat men niet steeds uren hoeft te zoeken naar die ene stemactrice die een animatievideo in kan spreken. niet altijd de juiste voice-over selecteren.

Voice-over Nederlands

Wanneer men zoekt op voice-over Nederlands heeft men de keuze uit honderden freelance voice-overs uit Nederland. Toch zitten hier veel nieuwe stemacteurs bij die niet specifiek ervaring hebben met het inspreken van bedrijfsfilms. En dat terwijl een bedrijfsfilm voice over boeken zo’n beetje de meest gevraagde dienst is.

Voice-over agency

De in-house voice-over agency van One Media kan stemzoekers ook persoonlijk te woord staan. Zo kan men desgewenst een voorstel doen aan de hand van een beknopte briefing of het aanleveren van de voice-over teksten. Zo kijkt men naar het geslacht (voice-over man of vrouw) en uiteraard de beoogde tone of voice. Ook klankkleur en klankleeftijd zijn belangrijke factoren bij de selectie van Nederlandse stemacteurs.

Voice-over tarieven

Nog dit jaar zal One Media haar dienstenpakket uitbreiden met een Engelse voice-over service. Dit omdat Engelstalige stemacteurs ook vaak nodig zijn bij het internationaal maken van een bedrijfsfilm. Zeker wanneer men Europees opereert laten bedrijven direct een Engelstalige versie van de film maken. Handig is het daarom dat One Media ook deze stemacteur direct binnen 24 uur kan leveren tegen zeer schappelijk voice-over tarieven.

Nederlandstalige voice-over vacatures?

En heeft men bij One Media nog enkele Nederlandstalige voice-over vacatures in te vullen? Ja, dat is misschien het geval. Hierbij wordt uiteraard wel verder gekeken dan een mooie stem. Zo moet een Nederlandse stemacteur of stemactrice minstens 5 jaar ervaring hebben als professionele stem, en uiteraard een groot portfolio hebben opgebouwd. Feitelijk wil men alleen bekende Nederlandse voice-overs aansluiten, zodat opdrachtgevers kunnen vertrouwen op een bekend stemgeluid.

Geluidsstudio en voice-over bureau uit Amsterdam

One Media uit Amsterdam is een geluidsstudio en marketingbureau in één. Men kan er terecht voor het inspreken voor een e-book, e-learning, voicemail tot zelfs een bekende Nederlander. Naast andere populaire talen (zoals Engels en Vlaams) heeft men ook voiceover stemmen in dialect. Verder is men producer van commercials en navigatie of computerspellen voiceovers. 

Kortom, wanneer men een goede nasynchronisatie freelancer zoekt of gewoon een goed communicatie bureau met een eigen opnamestudio: bij One Media kan men altijd rekenen op een goed (audio) advies wanneer men voordelige Nederlandse voice-overs nodig heeft. Een uitgebreide briefing is bij het boeken van een stemacteur meestal niet nodig en de prijs is vaak concurrerend.

Top 3 voice-over opdrachten op een rij:

  • Bedrijfsfilms voice-overs
  • Commercial voice-overs
  • E-learning voice-overs
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-16T09:04:03.000Z One Media


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.