Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SER behoort tot de top 3 in in Gartner's CSP

Dit artikel delen:

Doxis4 van de SER-groep scoort goed in alle ‘use cases’ van Gartner's Critical Capabilities voor Content Services Platforms en is zeer geschikt voor grote content-ecosystemen en diverse toepassingsscenario's. De Doxis4 iECM-suite en zijn intelligente services hebben met name hoge scores behaald in de categorieën Classificatie/Categorisatie en Document Capture/Ingestion.

Gartner, internationaal gerenommeerd, publiceerde het ‘Critical Capabilities’-rapport, een aanvulling op het Magic Quadrant voor CSP. Van de 21 wereldwijd toonaangevende systemen die in het rapport werden getest, behaalde SER met Doxis4 de derde plaats. Deze rangorde plaatst SER en zijn technologie niet alleen boven alle andere Europese leveranciers, maar qua niveau ook boven de andere 'Visionaries' en zelfs voor twee van de drie 'leiders' van het Magic Quadrant voor CSP.

Gekwalificeerd om aan speciale behoeften te voldoen
Met 3,66 uit 5 punten voor Critical Capabilities scoort SER aanzienlijk hoger dan Gartners benchmark 3.0-score. Dat betekent dat een aanbod ‘goed is en aan de vereisten voldoet’. Zoals het rapport laat zien, heeft SER's productsuite inderdaad extra functionaliteiten die verder gaan dan de basisvereisten; het is zeer geschikt voor organisaties met geavanceerde behoeften. Gartner analyseert ook de geschiktheid van software voor verschillende scenario’s. Met Doxis4 presteert SER bovengemiddeld in alle use cases en is het een van de weinige die elk scenario op een hoog niveau kan afhandelen. "Als u op zoek bent naar een content services platform dat de naam 'platform' echt heeft verdiend, bent u bij ons aan het juiste adres”, stelt Dr. Gregor Joeris, CTO van de SER Group. Doxis4 ontving bijzonder goede cijfers in de use cases ‘Records Management and Compliance’ en ‘Personal and Team Productivity’.

"Deze zeer positieve evaluatie van Doxis4 - in het bijzonder als je het vergelijkt met de resultaten van grote spelers in de industrie - toont aan dat we technologisch gezien op gelijke voet staan met de internationale bedrijven", zegt Dr. Gregor Joeris. "Dit moedigt ons aan om vast te houden aan onze sterke toewijding om onze producten verder te ontwikkelen. We zijn gemotiveerd om verder te gaan met de integratie van AI-technologieën in onze content services."

‘Visionary’ in Gartner's Magic Quadrant for CSP 2017
In het nieuw gevormde Magic Quadrant voor Content Services Platforms 2017 dat in oktober werd uitgebracht, plaatste Gartner de SER-groep onder de 'Visionaries'. Dit nieuwe Magic Quadrant voor CSP voegt de eerder gescheiden MQ's samen voor ECM en EFSS (enterprise file sync en share). Als aanvulling op het MQ publiceert Gartner de kritieke mogelijkheden voor Content Services Platforms. Als aanvulling op het MQ, die zich primair richt op het vermogen van een leverancier om de visie uit te voeren en de volledigheid van de visie, worden de Critical Capabilities nader bekeken voor de technologische kenmerken van het aanbod van leveranciers. Gartner analyseert 19 leveranciers uit de Magic Quadrant met in totaal 21 aanbiedingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-07T16:11:25.000Z SER Group
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.