Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Scholt Group investeert in YVI Family

Dit artikel delen:

De Scholt Group uit Valkenswaard en softwarespecialist YVI Family zijn een waardevol samenwerkingsverband aangegaan. De Scholt Group als nieuwe investeerder geeft volop mogelijkheden voor de toekomst.

Eindhoven - De Scholt Group uit Valkenswaard is als investeerder een langdurig samenwerkingsverband aangegaan met YVI Family, een Eindhovens softwarebedrijf dat zich met projectmanagementsoftware richt op zzp’ers, het mkb én groter. ‘Zakelijke dienstverleners, maar zeker ook de bouwbranche, waaronder architecten en ingenieurs, blijken een enorme behoefte te hebben aan praktische software die ze ondersteunt in hun dagelijkse registratie rondom uren, projectregistratie, declaraties, facturen en offertes in de hectiek van alledag.’

Onnodige toeters en bellen 

De ondersteunende softwarepakketten in de markt zijn veelal zó uitgebreid dat het gros van de functies niet gebruikt wordt. ‘Sterker nog, we horen van onze klanten dat ze al die extra’s juist als belastend ervaren omdat het afleidt van de kern. De samenwerking met de Scholt Group geeft ons volop mogelijkheden om onze productontwikkeling op te schalen, nieuwe mensen aan te nemen en onze doelen na te streven: leading worden in projectmanagementsoftware voor bedrijven, met een focus op bouwgerelateerde bedrijven, zoals architecten en teken- en adviesbureau’s. We hadden overigens een luxeprobleem, omdat we konden kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders. Maar het verhaal van en de klik met ervaren ondernemer Jan Scholt was meteen zó goed dat we niet lang hoefden na te denken. Bovendien waren zij erg te spreken over de intelligentie die achter onze software zit en enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van het product. Soms vallen dingen gewoon op hun plek’, aldus Yvonne van Nierop, oprichter en eigenaar van het bedrijf, dat, doelend op YVI, eveneens een kwinkslag naar haar naam heeft.

Het verhaal áchter de investeerder: duurzaam én succesvol

Jan Scholt is oprichter van het zeer succesvolle energiebedrijf Scholt Energy Control. De onderneming investeert voornamelijk in bedrijven met een focus op duurzame activiteit in onder meer de kapitaalgoederenindustrie. De uitrol van zonne-energie op grote schaal, het verminderen van CO2-uitstoot maar ook reductie van transport- en schoonmaakkosten in de vloeibare levensmiddelenindustrie is één van hun activiteiten. De Scholt Group plaats innovatie voorop: zij biedt ondernemers een podium om succesvol te ondernemen. Yvonne: ‘Dit is een investeerder die niet alleen financiële middelen levert, maar juist ook met beide benen op de grond ondersteuning biedt op wélk vlak dan ook. En dat geeft, in de breedste zin van het woord, een enorme boost aan ons bedrijf.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-02T11:17:13.000Z YVI Family
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.