Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SpectraIP breidt uit naar private corridor

Sneek, 19 januari 2018 - SpectraIP, een snelgroeiend hostingbedrijf uit Sneek is in december 2017 uitgebreid naar een eigen private corridor om voldoende uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar te hebben. De servers van SpectraIP zijn in de decembermaand verhuist naar de nieuwe omgeving in hetzelfde datacenter in Wormer, nabij Amsterdam.

Sinds de overstap naar de nieuwe server locatie van SpectraIP in mei 2016, is SpectraIP hard gegroeid. Deze groei heeft gezorgd voor een uitbreiding naar een private corridor: twee rijen server racks welke uitsluitend door SpectraIP in gebruik zijn.

Hoogwaardige Supermicro servers

SpectraIP maakt gebruik van hoogwaardige Supermicro servers en stelt deze ter verhuur beschikbaar als dedicated servers. Mede doordat SpectraIP gebruik maakt van de nieuwste generatie server hardware, maar ook een krachtig netwerk en een beschikbaarheidsgarantie van 99,9% per maand hanteert is SpectraIP een erg aantrekkelijke partij om servers bij te huren. Met de huidige tarieven zijn dure investeringen in dedicated servers verleden tijd.

Uitbreiding netwerkcapaciteit

De vraag naar meer bandbreedte groeit elke dag. Volgens SpectraIP is het belangrijk mee te groeien met de vraag naar extra bandbreedte. De complete backbone van het netwerk waar SpectraIP gebruik van maakt heeft een netwerkcapaciteit van meer dan 400 Gbit/s. Door de diversiteit aan upstream providers, zoals Cogent, Level 3, maar ook het knooppunt in AMS-IX is de wereldwijde connectiviteit hoogwaardig uitgerust.

Over SpectraIP

Hosting kwalitatief, betaalbaar en simpel maken. Dát is onze missie en dit is waar wij elke dag opnieuw voor gaan.

Bij SpectraIP kan je rekenen op de beste support, een grote voorraad van technische kennis en ondernemerschap. Wij zorgen er niet alleen voor dat ondernemen makkelijker en leuker wordt, maar ook dat je klanten genieten van je online bereikbaarheid.

Bij ons kan je terecht voor webhosting, reseller hosting, complete servers of zelfs ruimte voor je eigen apparatuur in ons datacenter. Zo staan al je diensten onder één dak.

We staan altijd voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt. Daarom zijn we elke dag geopend, zelfs in het weekend. Hierdoor is de reactietijd zo laag mogelijk: je bent snel van een antwoord op je vraag voorzien.

E-mail: sales@spectraip.net
Website: www.spectraip.net

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-20T19:09:45.000Z SpectraIP B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.